augusti 18

Kickoff 

Kickoff Växjö 

Det kanske är dags för företagets årliga Kickoff i Växjö och du är på jakt efter något som kan stärka relationerna på just er arbetsplats eller inom er organisation. Kryast anordnar kickoff för företag och organisationer dagligen i Växjö med omnejd. Det hela grundas på TV-succéprogrammet Mästarnas Mästare där deltagarna, i det här fallet dina kollegor och medarbetare, utmanas i utvecklande och roliga lagtävlingar. Genom lagtävlingar tvingas folk till att kommunicera, samarbeta och stärka sina band för att lyckas. För vem vill inte vinna? 

 

Kickoff med roliga tävlingar 

Glädje är alltid en bra grej för att få igång en grupp ordentligt. Det leder många gånger till ökat engagemang samt ökad villighet och kommunikation. Under Mästarnas Mästare kommer det definitivt visa sig hur gruppens samarbete fungerar, hur kommunikations- och problemlösningsförmågan fungerar samt hur man kan anpassa och ”offra” sig för att få en hel grupp att lyckas.  

 

Något för alla på arbetsplatsen 

I den här typen av aktivitet kan man inom laget välja precis hur tävlingens laguppställning ska se ut. Utefter varje individs förutsättningar kan man anpassa vem som ska ta sig an vilken tävling. Ålder och fysiska förutsättningar spelar mindre roll, vilket gör att man höja deltagandet och samtliga kan delta på ett eller annat sätt, i stor som liten utsträckning. Just högt deltagande på aktiviteter utanför själva arbetsplatsen är en viktig del för att lyckas svetsa samman och stärka relationer mellan olika människor som träffas dagligen i samma miljö annars. Så ta med gänget på en fartfylld kickoff i Växjö.  

 

När det är dags för Kickoff i Växjö 

Har du bestämt dig för att anordna en rolig och lite annorlunda kickoff med ditt företag eller organisation i Växjö? Tveka inte på att prova på Kryast populära koncept Mästarnas Mästare, det kommer garanterat bli en glädjefull, minnesrik och helt magisk dag tillsammans.  


Copyright © 2013. All rights reserved.

Posted augusti 18, 2019 by admin in category "Kultur